TALLERS
DE CUINA MACROBIÒTICA DE TARDOR
DISSABTES
22 i 29 DE NOVEMBRE
La
tardor ens regala aliments molt nutritius i amb una qualitat energètica
especial per preparar el nostre cos pel fred.
Aquesta
manera de cuinar i de menjar ens proporciona equilbri i benestar, alhora que
ens dóna energia pel dia a dia.
És essencial mantenir el nostre cos sa i amb
energia suficient pel que fagi falta. Així ens sentirem millor i gaudirem de
salut i felicitat.
Aquests
dos tallers estan pensats per aprendre a cuinar i preparar menús equilibrats,
amb aliments senzills, frescos,naturals i de temporada, sense manipular i tal i
com ens els dóna la terra.
Preparem
el dinar entre tots i el compartirem per poder gaudir d’una estona agradable on
tothom pugui dir la seva i exposar dubtes o inquietuts.
HORARI:
de 10 a 2 del matí
PREU:
20€ amb el dinar inclòs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada