LA SALUT

La salut la creem a cada moment amb allò que mengem, allò que pensem i allò que sentim. Som creadors de la nostra realitat.
L’alimentació està en la base de la salut i el benestar.
 Quan tenim un problema de salut és necessari treballar de manera holística, o sigui tenint en compte tots els aspectes del ser humà; el cos físic, els cos emocional, la part mental i la part espiritual. Si només treballem algún d’aquests aspectes i no ho tenim en compte tot en conjunt la solució mai será definitiva, som un tot i funcionem com a tal.
 Podem fer moltes teràpies, molts aprenentatges i molt creixement personal però res d’això funcionarà del tot si no corregim l’alimentació.És fonamental. És un treball conjunt, però sempre partint d’una bona base.
Calen coneixements teòrics i pràctics alhora de decidir què mengem, però també cal sentir allò que ens va bé i allò que ens perjudica, cal escoltar al cos, només així retrobarem la salut i el benestar.
No estem acostumats a entendre la salut d’aquesta manera, per què no ens ho han ensenyat, sempre utilitzem la ment racional que tot ho vol justificar però si aprenem a escoltar allò que ens diu el cor des de la calma i la tranquilitat podrem avançar molt i retrobar la salut. Prenguem, doncs, el timó de la nostra vida.
És essencial conèixer l’energia dels aliments, la vibració que ens produeixen quan els ingerim i com ens afecta al dia a dia.
Hem de tenir en compte la manera de ser, la nostra constitució física, el nostre treball i en quin entorn vivim, és un joc a moltes bandes, són molts els factors a tenir en compte. No és difícil però s’ha d’entendre que tot el que hi ha al voltant ens condiciona.
 Els gustos, les adiccions, les apetències per determinats aliments són degudes a tot això. Són mancances energètiques, desequilibris emocionals o simplement condicionants externs que si els reconeixem podrem solucionar-ho facilment.
Cal un aprenentatge i és imprescindible està obert a nous coneixements.
Només així podrem aconseguir canvis permanents i gaudir de la vida amb il.lusió i salut.

Comentaris