CUINA PER LA SALUT
DISSABTE 7 DE JUNY
Horari : de 17.45 a 19.15
Lloc: Casal d'avis
Centelles
TALLER DE CUINA MACROBIÒTICA
ALIMENTACIÓ NATURAL BASADA EN L´ENERGIA DELS ALIMENTS PER
ACONSEGUIR L´EQUILIBRI FISIC, MENTAL I EMOCIONAL I MILLORAR LA SALUT I LA
QUALITAT DE VIDA.
La cuina macrobiòtica és una cuina senzilla i deliciosa,
que permet al cos treure els seus millors recursos per sentir-se bé amb un
mateix i amb l´entorn.
És en essència una cuina tradicional que recupera els
ingrediets naturals de tota la vida de la cuina diària, com són els cereals, les
verdures, llegums i fruites.
Els aliments són biològics i tal i com ens els dóna la
natura, del temps i del lloc on vivim.
A l´hora d´equilibrar el menú no es consideren únicament
els nutrients que porta aquell aliment sinó també la seva energia i l´adaptem a
les necessitats de cadascu.
El menjar es converteix així en una eina fonamental pel
benestar físic, emocional i mental i per la recuperació de la salut.
Aprendràs doncs a menjar sa i bo i a utilitzar tots els
aliments amb el criteri i el sentit comú que dóna la cuina tradicional
practicada durant centenars d´anys per les civilitzacions més pròsperes.
Mª Àngels Piqué.
C/ Montseny, 3
Folgueroles
680 11 30 26
lamagiadelacuina.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada