FIRA DE LA RATAFIA DE CENTELLES

CUINA PER LA SALUT

DISSABTE 7 DE JUNY

Horari : de 17.45 a 19.15
Lloc: Casal d'avis
             Centelles


TALLER DE CUINA MACROBIÒTICA


ALIMENTACIÓ NATURAL BASADA EN L´ENERGIA DELS ALIMENTS PER ACONSEGUIR L´EQUILIBRI FISIC, MENTAL I EMOCIONAL I MILLORAR LA SALUT I LA QUALITAT DE VIDA.

La cuina macrobiòtica és una cuina senzilla i deliciosa, que permet al cos treure els seus millors recursos per sentir-se bé amb un mateix i amb l´entorn.

És en essència una cuina tradicional que recupera els ingrediets naturals de tota la vida de la cuina diària, com són els cereals, les verdures, llegums i fruites.

Els aliments són biològics i tal i com ens els dóna la natura, del temps i del lloc on vivim.

A l´hora d´equilibrar el menú no es consideren únicament els nutrients que porta aquell aliment sinó també la seva energia i l´adaptem a les necessitats de cadascu.

El menjar es converteix així en una eina fonamental pel benestar físic, emocional i mental i per la recuperació de la salut.

Aprendràs doncs a menjar sa i bo i a utilitzar tots els aliments amb el criteri i el sentit comú que dóna la cuina tradicional practicada durant centenars d´anys per les civilitzacions més pròsperes.



Mª Àngels Piqué.
C/ Montseny, 3
Folgueroles
680 11 30 26

lamagiadelacuina.blogspot.com

Comentaris