CURSOS I TALLERS DE CUINA

La cuina és la meva passió, m'encanta combinar la creativitat amb la salut i fer màgia amb els ingredients. Convertint els plats en una caricia per l'ànima; llum, oxigen i vitalitat.

Els tallers que realitzo habitualment són dinàmics, alegres i divertits. Es una cuina viva, amb aliments frescos, ecològics, de l'estació i de proximitat. I sempre d'origen vegetal. Tinc molt clar que per alimentar-nos bé no es necessari el patiment de cap animal.
Al costat de la cuina de casa meva hi ha l'hort i el jardí que ens regala flors, herbes aromàtiques i verdures fresques i vives a cada estació. Així els tallers estan integrats plenament en la natura.
A través dels cursos i tallers mostro una nova cuina, pràctica, senzilla i pura amb ingredients de primera qualitat. 
M'he enriquit de diferents tendències alimentàries i com és normal he creat la meva pròpia, lliure de dogmes i molt fluida.
Els tallers són molt pràctics i entre tots realitzem menus complerts, buscant l'equilibri energètic i de nutrients. I mostrant que menjar sa no vol dir sacrificar-se, ni passar gana, ni dedicar masses hores a la cuina. Això si, cal saber-se organitzar!
Ensenyo a cuinar els cereals integrals, les verdures estacionals, llegums i també a utilitzar les llavors, els fruits secs, les plantes i flors silvestres, les algues, els germinats, els fermentats, els sucs i batuts i els condiments. També com treure el màxim profit dels aliments ben combinats, que facilitin la digestió per estar ben nodrits i que siguin un aport d'energia pel correcte funcionament del cos. Sense embrutar i crear toxicitat.
En els cursos de més durada es realitza una formació bàsica i essencial sobre nutrició. Es donen unes pautes on tothom pugui trobar quina és l'alimentació més adequada per ell.
També realitzo cursos a mida:  per  famílies,  per nens, per joves que es volen independitzar, per gent que desitja introduir-se en l'alimentació vegana  o grups de persones amb alguna inquietud concreta.
La meva cuina és un espai alegre, ple d'ingredients vius i naturals, amb moltes possibilitats per crear plats rics i nutritius. Per disfrutar...


Comentaris