ASSESSORAMENT EN LOGÍSTICA ALIMENTARIA SALUDABLE


Es tracta d'ajudar-te a organitzar i a crear un bon fons de nevera setmanal per què malgrat la falta de temps puguis garantir una alimentació saludable per tota la familia.

Objectiu:

Ajudar a vèncer les dificultats en seguir una alimentació més saludable, que fomenti el benestar i l’equilibri cos ment esperit.
Resoldre els problemes o dificultats que es generen en el dia a dia per portar-ho a la pràctica.
I ajudar a aconseguir l’objectiu desitjat.

A partir d’uns mitjans pràctics i utilitzant els mètodes adequats es pot dur a terme una bona organització a la cuina, al rebost, en la compra, en preparar i elaborar un pràctic fons de nevera per una setmana. Acompanyat d’una llista d’opcions de menús equilibrats 100%vegetals.

Passos a seguir:

 • Tenir un objectiu clar; Fer un canvi en l’alimentació diària. Millorar la meva forma d’alimentar-me. Fer un canvi per problemes de salut o intoleràncies alimentaries. Seguir una alimentació vegana...

 • Organització a la cuina i el rebost: una cuina ben organitzada, ben pensada i pràctica facilita tot procés d’aprenentatge. El secret de menjar millor està en el que tinc en el rebost. Una bona gestió d’estocs i de tipus d’aliments.

 • La compra i conservació dels aliments: Saber comprar els productes de temporada, millor de preu, les quantitats, la qualitat. Després saber com conservar en millors condicions els aliments.

 • Planificació dels menús setmanals. Com planificar els menús segons el que s’ha comprat. Segons les necessitats, els membres de la família....Les correctes combinacions i l’equilibri nutricional i energètic a cada àpat.

 • Creació pràctica d’un fons de nevera. Preparar amb antelació aliments ja cuinats o semicuinats que es mantinguin tota la setmana. Fer un estoc de cereals cuit, llegums, salses, olis, verdures ja tallades, llavors torrades, amanides rentades....Seguir un ordre de consum i trobar varietat.
Formes de portar-ho a la pràctica:

 • Tenir claredat i fermesa en el propòsit, seguir una linea i confiar-hi.
 • Saber clarament les necessitats i els gustos de tots els membres de la família.
 • Aprendre a comprar i aprofitar bé els aliments. On comprar, estalvi de temps i diners. Càlcul de les necessitats segons els àpats a realitzar.
 • Organitzar la cuina per tal que sigui pràctic cuinar, rentar i tallar. Pots de vidre, tàpers, safates, bosses,...veure els estris de què disposem.
 • Arribar a casa i en 3 hores preparar tots els plats setmanals.
 • Triar, rentar i tallar verdures. Coure els cereals i llegums. Diversificar el que hem cuit. Reconvertir-ho en plats diferents.
 • Preparar pots de ceba cuita, all i julivert, patates i moniatos bullits, verdures al forn, envasar al buit verdures i amanides, fer hamburgueses i croquetes congelades, cereals cuinats, llegum, patés, salses,...

Quines formes hi ha d’assessorament:

 • A través de cursos i formació.
 • A través d’acompanyament personalitzat realitzant conjuntament tots els passos a seguir per tal d’aprendre a gestionar la compra, la preparació de les receptes i la conservació dels aliments de manera pràctica i propera.
 • Realitzant un servei personalitzat de preparació d’un fons de nevera setmanal a casa del client. Fent la compra i cuinant (3-4h). Deixar organitzats en tàpers, pots, congelat o envasat al buit plats preparats i semipreparats per tota la setmana. Un llistat dels menús setmanals amb les instruccions de preparació.
A qui va destinat:

A persones que desitgen fer un canvi cap a una alimentació vegana/vegetariana.
A persones que tenen un problema amb l'alimentació, addiccions, sobrepes, intoleràncies alimentaries, que hagin de seguir alguna dieta concreta per malaltia o prescripció mèdica.
A persones que no els agrada cuinar i desitgen tenir-ho ja fet.
A famílies que volen menjar de forma més natural i conscient.
A persones que desitgen aprendre i assolir bons hàbits alimentaris.
Tarifes:
A consultar

Comentaris