TALLER DE CUINA ENERGÈTICA

 

CUINA ENERGÈTICA

-Dissabte 13 Febrer-

de 10.00 a 13.00h



L’alimentació energética consisteix en comprendre que els aliments a part de nutrients també ens aporten energía i que això dependrà molt de la seva qualitat, de les seves característiques energètiques, de com han estat cultivats o processats, de com es cuinen, de les combinacions, etc…

No només mengem per omplir la panxa i satisfer necesitats bàsiques del nostre cos físic. El que mengem influeix directament en com ens sentim a nivel emocional i en el nostre nivell d’energia disponible durant el dia.

Per tant en aquest taller treballarem sobretot les característiques energètiques dels aliments, com saber triar el que mengem, que sigui adequat a les nostres necessitats personals, a la nostra forma de viure i a la nostra situació familiar, a observar les estación i el que és més coherent consumir en cada moment. Per tal que ens ajudi a tenir més energía i a sentir-nos millor

Aprendrem també a fer menús equilibrats per que sumin i no que restin energía, adequats a cada persona i moment. També que poguem organizar bé els àpats familiars per què tothom mengi el que li correspòn a la seva edat i circumstàncies.

Aquest és un taller prou complert com per poder començar a entendre que el poder de transformar la teva vida está a les teves mans, de forma práctica i que és més fácil del que sembla integrar aquests canvis en el teu dia a dia.

Si vols tenir una visió més amplia de l’alimentació com a font de benestar, salut i equilibri emocional vine a viure aquesta experiencia.

 

HORARI: Dissabte 13 de Febrer de 10.00 a 13.00h.

LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles

CAL PORTAR: Carmanyoles i algun pot de vidre, llibreta i boli

APORTACIÓ: 30€ (inclou tast per emportar, apunts i receptes)

INSCRIPCIONS:  (recordeu que les places són limitades)

 

M.Àngels Piqué

Tel. 680113026

mariangelspique@gmail.com

 


Comentaris