DE L’HORT A LA CUINA
«Tancant
cicles»
Taller
intensiu
Dissabte
14 de Març
de
10.00 a 18.00h
Entrem en una
estació de llum i renaixement on la natura esclata per tot arreu, on
el verd entra a la nostra vida quasi sense voler....
Sento dins meu un
lligam molt íntim amb la terra i la natura. A casa no tinc molt
espai però el poc que tinc l’he convertit en hort. Un hort petit i
casolà però ben aprofitat.
L’hort forma part
de la meva vida, és una anex de mi i per tant és imprescindible
tenir-lo a prop.
D’aquí neix la
necessitat també de compartir-lo fent-lo partícep dels tallers de
cuina.
El món vegetal és
la base de la meva alimentació i de la meva cuina. Els ingredients
principals que utilitzo són verdures de proximitat i de l’estació
per tant les verdures de l’hort en son les reines.
Aquest taller és
una amalgama entre l’hort i la cuina. Treballarem amb la terra,
plantant, collint i explicant una mica el sistema d’aprofitament i
com tancar cicles.
També cuinarem amb
les verdures que collirem de l’hort en farem un menú complert i
diferents receptes. Aprendrem a aprofitar totes les parts de les
verdures. N’aprendrem les seves propietats i els seus usos.
Utilitzarem flors, plates aromàtiques i algune silvestres.
Si el temps ho
permet podrem dinar a fora gaudint del sol i de la bona companyia. I
compartirem un dia per aprendre i comprendre.
Si tens ganes de
compartir el meu hort i la meva cuina podràs gaudir-ne tant com jo
aquest dissabte.
HORARI:
Dissabte 14
de Març de
10.00 a 18.00h
LLOC:
C/Montseny,
3 de Folgueroles
PREU:
65€
euros amb dinar
inclòs i tast per
emportar
CAL
PORTAR: Carmanyoles,
pots de vidre,
davantal, roba còmode,
llibreta
i boli.
M.ANGELS
PIQUÉ
TEL.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada