NUTRICIÓ PER LA SALUT I EL
BENESTAR
Curs teòric i pràctic
Cada
dijous de 18.30 a 20.30h
5
setmanes (del 14 Novembre al 12 Desembre)
Quan
un sent la necessitat de fer un canvi a nivell alimentari és
important fer-lo amb fermesa des del principi, seguint unes pautes
més estrictes a l’inici i que més tard cadascú adaptarà a les
seves pròpies necessitats i al seu propi ritme. Però sí és
important la formació tant a nivell teòric com pràctic. “La
teoria sense la pràctica és absurda i la pràctica sense la teoria
és perillosa” Per això he cregut oportú organitzar aquests
tallers complerts, per poder començar a caminar a poc a poc cap a
una alimentació més sana i més conscient.
El
curs està organitzat en 5 tallers de dues hores de durada,
teòrics i pràctics, per assolir tots el coneixements necessaris per
alimentar-se correctament, per aprendre a organitzar menús diaris
per tota la família, que siguin nutritius, adequats a cada moment,
que ens proporcionin energia i vitalitat, plens de sabors i gustos
diferents que ens faran gaudir a cada àpat.
Poc
a poc es produirà un canvi d’hàbits cap a una alimentació més
saludable, en harmonia amb l’entorn i adequada a les pròpies
necessitats.
Per
aconseguir una millora a nivell alimentari amb èxit cal ser
constant, conscient en tot moment de la qualitat dels aliments que
utilitzem i alhora conèixer les seves característiques tant
nutricionals com energètiques.
Un cop es tinguin tots els coneixements per seguir tot sol, si un es
manté ferm en la seva decisió serà fàcil que poc a poc se senti
motivat a aprendre més i a experimentar, deixant córrer la
creativitat i la imaginació. I a partir d’aquí serà fàcil
continuar ja que notarà els efectes positius i beneficis tant en el
cos i com en la ment.
DURADA
I HORARI: Del 14 de Novembre al 12 de Desembre.
Cada
DIJOUS de 18.30 a 20.30 h.
APORTACIÓ:
100 € amb sopar per emportar inclòs
(s’abonaran el primer dia)
QUÈ
CAL PORTAR? Davantal, una llibreta i boli, carmanyoles i pots
de vidre.
INSCRIPCIONS:
M.Àngels Piqué
- Per correu: mariangelspique@gmail.com
- Per telèfon o whatsapp: 680113026
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TEMARI:
- INTRODUCCIÓ A UNA ALIMENTACIÓ NATURAL I ENERGÈTICA. LA SALUT A LA CUINA.
- Som el que mengem. El cos físic, mental, emocional i espiritual.
- Els ingredients naturals, vius, sense tòxics, senzills i de temporada.
- Grups d’aliments.
- Aliments que perjudiquen al nostre organisme / Aliments beneficiosos i necessaris.
- L’ENERGIA DE LA VIDA.
- Equilibri energètic
- Equilibri de glucosa
- Equilibri àcid/alcalí
- ESMORZARS i BERENARS
- El primer àpat del dia.
- Opcions per preparar un esmorzar energètic.
- L`Energia a mitja tarda.
- TIPUS DE COCCIONS. L´ EQUILIBRI ESTACIONAL
- Aliments crus
- La utilització del foc.
- Les 5 transformacions de l’energia.
- ORGANITZACIÓ DE MENÚS EQUILIBRATS
- Estructura d´un menú complert.
- Equilibrar el menú quan mengem fora de casa.
- Postres
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada