SUCS VERDS I SOPES VIVES
DIJOUS
5 DE SETEMBRE
De
19.00 a 21.00h
Per realitzar una
depuració permanent de l’organisme i una nutrició adequada rica
en clorofil·la, enzims, vitamines i minerals cal aportar aliments
crus a la nostra dieta.
El format sopa viva
i suc verd són dues maneres que poden introduir-se fàcilment en el
dia a dia.
Aquestes formules
tenen un propòsit concret que és menjar més quantitat de verdura,
incorporar les algues, llavors, grasses saludables,... tot de fàcil
digestió i molt pràctic.
En aquest taller
veurem els ingredients imprescindibles per cada recepta, entendrem
per què s’hi posen, la qualitat nutricional de cada aliment, com
fer combinacions correctes i equilibrades i com trobar gust i plaer
en menjar-ho, condimentant adequadament. Farem moltes receptes i les
tastarem totes.
Serà una nova
experiència nutritiva!
Lloc: C/
Montseny, 3 de Folgueroles
Preu: 20€
amb tast inclòs
Cal portar:
Davantal, llibreta i boli.
Inscripcions:
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada