SALSES
I CONDIMENTS
EL
COMPLEMENT IMPRESCINDIBLE PER UNA ALIMENTACIÓ VEGANA
Dissabte
26 de Gener
Quan
es segueix una alimentació vegana o vegetariana cal tenir en compte
alguns nutrients essencials per no patir desequilibris alimentaris o
deficiències.
La
clau està en saber complementar i condimentar bé els aliments
bàsics. Com jugar amb ingredients imprescindibles per donar sabor i
alhora enriquir els plats.
Després
de molts anys cuinant sense ingredients d’origen animal he trobat
la manera d’incloure certs nutrients imprescindibles i essencials
en l’alimentació vegana.
Una
salsa pot ser quelcom pot sa i fins i tot nociu depenent dels
ingredients additius i condiments que porti o es pot convertir en un
superaliments i un complement alimentari que fomenti la salut i el
benestar i alhora que aporti un gust especial a un plat senzill.
Les
salses ben trobades aporten color, textura i suavitat al menú. Son
la gràcia del plats i faciliten que molts aliments insípids tinguin
cabuda en els àpats quotidians. Es poden fer d’ingredients molt
variats, jugant amb combinacions inesperades i amb aliments simples i
poc utilitzats.
Un món per
descobrir! son l’alegria del plat!
HORARI:
dissabte 26 de Gener de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al
C/Montseny, 3 de Folgueroles
PREU: 25€
amb tast inclòs per emportar
CAL PORTAR:
Davantal, llibreta i boli, 10 pots petits de vidre.
INSCRIPCIONS:
Àngels
Piqué
Tel.680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada