LASANYES
I CANELONS VEGETALS
Taller
pràctic de cuina
Dissabte
15 de desembre
Sempre
diuen que uns canelons o una lasanya fa diumenge. Ara que s’acosten
festes sol ser un plat típic.
Nosaltres
aquí veurem noves versions d’aquest plat, nous ingredients, sempre
vegetals. Que faran que siguin àpats lleugers i fàcils de digerir.
A mi
és un dels plats que més m’agraden i per tant porto temps
experimentant i provant diferents maneres de preparar aquestes
lasanyes i també canelons. Fets amb verdures de temporada. Amb
llegums. Coberts de beixamels espectaculars que sorpendràn al
convidat més exigent.
Podem
fer exquisiteses i farciments més elaborats. Però moltes vegades
les idees han aparegut per tal d’aprofitar fulles verdes de les
verdures que no sabem què fer-ne. O de buscar noves maneres de
menjar aliments que resulten avorrits. Per tant en realitat s’ha
convertit en una cuina d’aprofitament.
La
imaginació al poder!
Vine
i aprèn a elaborar lasanyes i canelons per poder-los fer sempre que
et vingui de gust. Sense esperar cap celebració.
HORARI:
dissabte 15 de Desembre de 10.00 a 13.00h
LLOC:
Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
APORTACIÓ:
25€ amb tast inclòs.
CAL
PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 6 carmanyoles petites
planes o safates individuals pel forn.
INSCRIPCIONS:
fins 13 de desembre
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada