LASANYES I CANELONS VEGETALS



LASANYES I CANELONS VEGETALS


Taller pràctic de cuina

Dissabte 15 de desembre

Sempre diuen que uns canelons o una lasanya fa diumenge. Ara que s’acosten festes sol ser un plat típic.

Nosaltres aquí veurem noves versions d’aquest plat, nous ingredients, sempre vegetals. Que faran que siguin àpats lleugers i fàcils de digerir.

A mi és un dels plats que més m’agraden i per tant porto temps experimentant i provant diferents maneres de preparar aquestes lasanyes i també canelons. Fets amb verdures de temporada. Amb llegums. Coberts de beixamels espectaculars que sorpendràn al convidat més exigent.

Podem fer exquisiteses i farciments més elaborats. Però moltes vegades les idees han aparegut per tal d’aprofitar fulles verdes de les verdures que no sabem què fer-ne. O de buscar noves maneres de menjar aliments que resulten avorrits. Per tant en realitat s’ha convertit en una cuina d’aprofitament.

La imaginació al poder!

Vine i aprèn a elaborar lasanyes i canelons per poder-los fer sempre que et vingui de gust. Sense esperar cap celebració.

HORARI: dissabte 15 de Desembre de 10.00 a 13.00h
LLOC: Al C/Montseny, 3 de Folgueroles
APORTACIÓ: 25€ amb tast inclòs.
CAL PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 6 carmanyoles petites planes o safates individuals pel forn.
INSCRIPCIONS: fins 13 de desembre

Àngels Piqué
Tel. 680113026



Comentaris