BEGUDES
VEGETALS I FORMATGES
Taller
pràctic de cuina
Dimecres
19 de desembre
Es tant fàcil fer
una beguda vegetal a partir de cereals, llavors o fruits secs! La
pots fer al teu gust i a més aprofitar la polpa per preparar
formatges!
Aquest és un taller
molt útil si vols estalviar diners i tenir sempre alguna cosa per
posar en un entrepà vegetal.
No cal tenir cap
estri especial. Ho pot fer tothom. Sols calen ganes i la batedora.
Podem enriquir les
begudes amb supernutrients, fer-les tant concentrades com vulguem,
tant dolces com vulguem i condimentades al nostre gust. Amb ampolla
de vidre les podem guardar 2-3 dies a la nevera i fer-les servir per
tot. Una xocolata, un risotto, un batut, una crema, una salsa, una
beixamel,....
Els formatges es
poden fer aprofitant la polpa de llets de fruits secs o bé a partir
de llegums i altres ingredients. Veurem diferents tipus; cremosos per
untar, consistents per fer talls,....
Un ingredient bàsic
per una alimentació saludable variada !
HORARI:
dimecres 12 de desembre de 19.00 a 21.00h
LLOC:
C/ Montseny, 3 de Folgueroles
APORTACIÓ:
18€ amb tast inclòs
CAL
PORTAR: Davantal, llibreta i boli, 2 carmanyoles, motlles de
silicona de fer magdalenes, 2 pots petits de vidre.
INSCRIPCIONS:
Fins el 17 de desembre
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada