BROTS I GERMINATS


TALLER DE BROTS TENDRES i GERMINATS

Verdures fresques d’interior



DISSABTE, 28 D’ABRIL

Els germinats són un aliment fàcil de cultivar, econòmic i fresc del qual podem disposar cada dia. 

Amb una mica d’organització i constància pot ser la manera més fàcil d’incorporar aliments vius a la nostra alimentació.

Els brots tendres i germinats són una de les fonts més concentrades de vitamines, enzims, minerals i aminoàcids.  Estan vius i són capaços de transferir al cos energia vital.

Es poden utilitzar llavors, cereals, fruits secs, llegums,....tot té la capacitat de germinar. Son verdures que creixen a l’interior de les cases. Maduren en pocs dies. I els podem incorporar als entrepans i a qualsevol àpat, aportant vitalitat i frescor a la nostra dieta.

Els requisits són mínims i el beneficis són màxims.  Quan es dóna aquest procés de germinació s’activen tots els processos bioquímics de la planta i es multiplica de forma exponencial la quantitat de nutrients, així com els enzims. Que fan que sigui un aliment molt digestible.

En aquest taller s’ensenyarà com fer tot el procés. Des del la tria de les llavors, temps de remull i germinació. Preparació dels pots, bosses i safates per fer-ho.  Collita i conservació.
Es una tasca que la pot realitzar qualsevol membre de la família; joves, nens, avis....

HORARI:  Dissabte 28 d’abril d’11.00 a 13.00h
PREU: 20€ (inclou les dues safates de brots tendres i 2 pots amb germinats)

LLOC:  al C/Montseny,3 de Folgueroles
CAL PORTAR:  2 pots de vidre de boca ampla (tipus Nutella), dues gomes elàstiques, 2 safates de plàstic reciclades (tipus xampinyons)
INSCRIPCIONS:  Fins el dia 26 d’abril


Àngels Piqué
Tel. 680113026
Lamagiadelacuina.blogspot.com
Converd.blogspot.com

Comentaris