MENÚS EQUILIBRATS
L´ESTRUCTURA EN EL PLAT

Dissabte, 28 de Novembre

Quina seria l’estructura d’un menú equilibrat? Coneixem bé els aliments i la seva qualitat?
A partir de les característiques nutricionals i energètiques dels aliments, quines combinacions podem fer?
Com han de ser els àpats principals, per tal de sentir-nos ben nodrits i satisfets i no buscar aliments extrems?
A partir de tots aquests coneixements serà més fàcil trobar l’equilibri emocional i nutricional que necessitem.
El taller consisteix en una part de teoria i una part pràctica on confeccionarem un menú complert que ens donarà comprensió del que s´ha explicat abans.

TEMARI:

-         -  Els nutrients i les seves funcions en el cos. Fonts de proteïna, carbohidrats i verdures.
-       -    Els condiments
-        -   L´equilibri energètic. Fonts principals d’energia.
-         -  Conseqüències dels desequilibris.
-        -   Com menjar bé fora de casa.
-         -  Confecció de menús senzills per cada dia.

HORARI: matí de 10 a 2
PREU:  20 euros amb dinar inclòs.
QUE CAL PORTAR? Davantal, llibreta i boli i ganes de gaudir i aprendre.
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles



M. Angels Piqué
680113026



Comentaris