MENÚS EQUILIBRATS
L´ESTRUCTURA EN EL PLAT
Dissabte, 28 de Novembre
Quina seria l’estructura d’un
menú equilibrat? Coneixem bé els aliments i la seva qualitat?
A partir de les característiques nutricionals
i energètiques dels aliments, quines combinacions podem fer?
Com han de ser els àpats
principals, per tal de sentir-nos ben nodrits i satisfets i no buscar aliments
extrems?
A partir de tots aquests
coneixements serà més fàcil trobar l’equilibri emocional i nutricional que
necessitem.
El taller consisteix en una part
de teoria i una part pràctica on confeccionarem un menú complert que ens donarà
comprensió del que s´ha explicat abans.
TEMARI:
- - Els nutrients i les seves funcions en el cos.
Fonts de proteïna, carbohidrats i verdures.
- - Els condiments
- - L´equilibri energètic. Fonts principals
d’energia.
- - Conseqüències dels desequilibris.
- - Com menjar bé fora de casa.
- - Confecció de menús senzills per cada dia.
HORARI: matí de 10 a 2
PREU: 20 euros
amb dinar inclòs.
QUE CAL PORTAR? Davantal, llibreta i boli i ganes de gaudir
i aprendre.
LLOC: Al carrer Montseny, 3 de Folgueroles
M. Angels Piqué
680113026
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada