DEPURACIÓ DE L’ORGANISME
A
TRAVÉS DE L'ALIMENTACIÓ
DISSABTE 7 DE MARÇ
Quan la primavera comença a treure el cap és el moment
ideal per fer depuracions del nostre
organisme, sobretot si s’han consumit productes d’origen animal, sucres i grasses.
En el nostre cos es va acumulant toxicitat diversa, de
vegades es fa visible en forma de greix corporal o ens dóna simptomatologia,
però de vegades no en som conscients i també n’hi ha, d’aquí la importància de
fer aquestes depuracions de forma regular. No cal que sigui de manera
contundent si no es creu oportú. Es pot fer de forma suau i durant més temps, ja
que a través de l´alimentació tenim eines que també ens poden ajudar. Hi ha
aliments estrella alhora de depurar i la seva combinació pot ser fantàstica.
Sempre ens podem ajudar d’algunes teràpies suaus, infusions i liquats vegetals.
Aquest serà doncs el propòsit d´aquest taller, on cuinarem un menú complert plè
d´aliments amb aquestes característiques i propietats i explicaré altres eines
recomanables en aquest procés.
Horari: de 10 a 2
Preu: 20€ amb dinar inclòs.
Si no us podeu quedar a dinar porteu carmanyola.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada